Pons.bg - Кампания “Активни учители споделят опита си”
ОДОБРЕНИ УЧЕБНИЦИ ОТ МОН

Новини

Ако желаете да получавате актуална информация за изданията на PONS, попълнете Вашия email в полето.

„Активни учители споделят!”

Учебници и помагала за анализ

Новини

Кампания “Активни учители споделят опита си”

Включете се в кампанията на издателство КЛЕТ България!

Екипът на издателство КЛЕТпредприема нова инициатива, чрез която искаме да получим Вашето професионално мнение като преподаватели за учебниците и учебните помагала на PONS и Cambridge.

Каним всички преподаватели по английски и немски език да се включат в новата инициатива „Активни учители споделят опита си!”.  За да участвате, е достатъчно да заявите желанието си като попълните заявката за участие и ни я изпратите по имейла. Не е необходимо да работите с наши издания.

1.   Запознайте се със списъка на учебниците и учебните помагала за анализ (виж долу).

2.   Изберете изданието, което съответства на класа и предмета, по който Вие преподавате.

3.   Заявете участие чрез приложения талон като го изпратите на имейл info@klett.bg

След регистрация получавате оценъчна карта за анализ на избраното издание. Разгледайте на сайта ни примерни уроци от него и попълнете оценъчната карта.  Готовата оценъчна карта ни изпратете на info@klett.bg. Кандидатите, предоставили най-изчерпателни отговори и предложения, ще бъдат поканени да представят изданието и резултатите си пред свои колеги.

4.   Избраните да представят изданието могат да го направят пред общо 10 учители по съответния предмет и клас, като тези колеги трябва да НЕ работят с въпросното издание.

5.   За труда си участниците получават възнаграждение в размер на 100 лв. като всички условия ще бъдат урегулирани в договор.

Имената на всички участници в инициативата ще бъдат публикувани на сайта ни и във всички информационни материали за съответното издание.

10-те най-добре представили се участници в инициативата „Активни учители споделят опита си”ще получат допълнителни подаръци – издания от ПОНС. В края на кампанията ще бъде избран най-активният участник, който ще получи допълнителна премия от 200 лв.

Включете се Вие лично и поканете приятелите си преподаватели да участват!

Очакваме Ви!

 

Документи

spisuk-izdania-za-otsenjavane.doc
zayavlenie_uchastie_aktivni_uchiteli.doc